Skip to content
\\ 
Curiosity creates

Wij brengen merken
en mensen bij elkaar

jouw-merkverhaal

Jouw merkverhaal

A unique brandstory

Jouw merk is de basis van elke klantrelatie. Want jouw merk is hét verhaal dat zich afspeelt over alle contactpunten met klanten.

Met jouw unieke verhaal bereik je niet alleen de juiste mensen. Nog belangrijker: het vormt de bron voor alle verhalen (content) die je gaat creëren en delen. Het is je houvast voor alles wat je doet. Klanten kiezen voor je als ze je vertrouwen. Als ze zichzelf herkennen in jouw verhaal. Daarbij draait het om consistentie en authenticiteit. Puur en echt. Daarom vinden wij jouw merkverhaal belangrijk. Heb jij al jouw merkverhaal uitgewerkt in een duidelijke belofte en richtlijnen voor content?

Onze focus

Customer generation

(Nieuwe) klanten winnen doe je door je verhaal te vertellen op het juiste moment en plaats.

Je wilt groeien oftewel dat méér mensen je product kopen of bij je blijven. Je wilt de ultieme klantrelatie. Daarvoor moet je jouw verhaal vertellen. Met interactie & dialoog. Klanten binden doe je door het bieden van relevantie en positieve klantervaringen. Met content en oplossingen die klanten helpen, inspireren, informeren. En vervolgens aanzetten tot actie. Wij bouwen samen met jou de ultieme klantrelatie met als doel groei in klanten en omzet.

onze-focus
de-reis

De reis

Customer journey

Vind en betrek de juiste klanten. Help hen te leren wat ze willen weten over jouw product(en).

Een customer journey in kaart brengen is geen doel op zich. Het juiste verhaal vertellen op het juiste moment. Dat is waar het om draait. Door het in kaart brengen van de customer touchpoints, leer je je klanten kennen. Het geeft een goed beeld waar en wanneer (nieuwe) klanten in aanraking komen met jouw merk. Focus op de customer experience want dat is de poort tot succes. Houdt het simpel, begrijpelijk voor klanten en het creëert wow-momenten. Wij helpen je graag met jouw ideale klantreis vorm te geven.

Let’s talk

Ideeën ontstaan tussen mensen. Door het gesprek.
We zijn gestart met TellMore omdat we denken het verschil te kunnen maken. Dat wij in staat zijn organisaties te laten groeien en hun verhaal met impact te kunnen vertellen. We hebben de know-how, de passie en de ervaring.
Wil je weten wat TellMore voor jouw bedrijf kan betekenen?
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal!