Skip to content
\\ 
Over ons

Wie zijn wij?

Mariska Rouwendal

Mariska Rouwendal

Oprichter & eigenaar

“Meer dan 15 jaar lang was ik binnen grote organisaties zoals KPN, ABN AMRO, Staatsloterij en T-Mobile eindverantwoordelijk voor Marketing. Altijd met als doel het winnen van (nieuwe) klanten door de ultieme klantrelatie te bouwen. Ik heb daar geleerd wat er wel en niet werkt, hoe je écht klanten voor je wint en als bedrijf het verschil maakt. Hoe je duurzame groei realiseert en kansen verzilvert.

Ik heb daar ook geleerd hoe ik mezelf verder wil ontwikkelen. Waar mijn hart en passie liggen. En dat brengt me tot waar ik nu ben: trotse eigenaar van het bureau TellMore. Een marketingadviesbureau op gebied van G2M strategie, leadgeneratie en customer experience. Dit doe ik samen met een groot partner netwerk aan specialisten die met dezelfde passie en ogen naar de wereld kijken en werken. “

Onze Missie

Missie TellMore

Onze missie is bedrijven klein en groot te helpen met een vervolgstap in groei. Door merken en mensen bij elkaar te brengen. Wij geloven in verkoop door middel van relatie door het bouwen van de ultieme klantrelatie.

Hoe? Wij brengen merken en mensen bij elkaar door onze frisse blik, pragmatische aanpak en content die het verschil maakt en echt resultaat brengt. Dat is onze passie, joy en craft!

Curious? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en mogelijkheden voor groei.